Ispitni rokovi i kolokviji

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda, Tehnologija ugljikohidrata, Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda - Ispitni rok 8.12.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

Tehnologija ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

Ispitni rok predviđen za 8.12.2021. iz gore navedenih kolegija održati će se na fakultetu 7.12.2021. u P8 od 8 h. Izlazak na ispit potrebno je prijaviti putem ISVU sustava te putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Prehrambeno inženjerstvo - Ispitni rok 8.12.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Prehrambeno inženjerstvo

 

OBAVIJEST

Ispitni rok predviđen za 8.12.2021. iz gore navedenog kolegija održati će se na fakultetu 7.12.2021. u P8 od 8 h. Izlazak na ispit potrebno je prijaviti putem ISVU sustava te putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije ugljikohidrata - Ispitni rok 7.12.2021.

Leave review

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Osnove tehnologije ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

Ispitni rok 7.12.2021. iz gore navedenog kolegija održati će se na fakultetu u P8 od 8 h. Izlazak na ispit potrebno je prijaviti putem ISVU sustava te putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Procesi u prehrambenoj industriji - I. parcijalni ispit

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Procesi u prehrambenoj industriji

 

Obavijest studentima III. godine preddiplomskog studija

 

I. parcijalni pismeni ispit iz gore navedenog kolegija održat će se u utorak, 30.11.2021., u 8.30 h, u predavaonicama P-2 i P-3. Na pismeni ispit potrebno ponijeti pribor za pisanje i kalkulator.

OPŠIRNIJE

Stehiometrija - raspored

Leave review

U prilogu se nalazi raspored za stehiometriju koja će se održati 30.11.2021. u 8:15 h.

Studenti se trebaju okupiti ispred predavaonice gdje pišu, prema rasporedu najkasnije 5 minuta prije početka pisanja.

Preuzmite prilog 1
OPŠIRNIJE

Osnove tehnologije ugljikohidrata - 2. parcijalni ispit 2. 12. 2021.

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Osnove tehnologije ugljikohidrata

 

OBAVIJEST

2. parcijalni ispit iz navedenog kolegija biti će održan u četvrtak 2. 12. 2021. prema sljedećem rasporedu:

  1. grupa (prezimena od M do Z) - 10:00 - 10:45 h (P-2)
  2. grupa (prezimena od A do L) - 10:45 – 11:30 h (P-2)

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Biotehnološka proizvodnja hrane

Leave review

Prvi parcijalni ispit iz kolegija održati će se 16. 12. 2021. (četvrtak) u 8:15h u P-2

OPŠIRNIJE

Mikrobiologija hrane - prvi parcijalni ispit iz predavanja - ažurirani termini

Leave review

Obavijest, studentima II. godine preddiplomskog studija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek

Prvi parcijalni ispit iz predavanja (1-6) iz kolegija Mikrobiologije hrane bit će održan:

srijedu, 24. 11. 2021. godine od 815 do 930 sati u predavaonici Pi

srijedu, 01. 12. 2021 godine od 815 do 930 sati u predavaonici P2.

Naputak: Studenti su obvezni prijaviti kolokvij iz predavanja (obavezno navesti datum održavanja kolokvija) prof. dr. sc. Hrvoju Pavloviću,  najkasnije 3 radna dana prije roka i odjaviti ga najkasnije 24 sata prije roka za kolokvij (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). Zakašnjele prijave se neće uzimati u obzir. Na kolokvij je potrebno ponijeti pribor za pisanje (bez pernice).

U Osijeku, 22. 11. 2021. godine                                   prof. dr. sc. Hrvoje Pavlović

OPŠIRNIJE

Tehnologija ugljikohidrata i Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda - Parcijalni ispiti 16.11.2021.

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Tehnologija ugljikohidrata

Tehnologija konditorskih i srodnih proizvoda

 

OBAVIJEST

 

Parcijalni ispiti iz gore navedenih kolegija neće biti održan u utorak 16. 11. 2021. zbog izmjena oko izvođenja nastave u sljedećem tjednu. Informacije o načinu provedbe nastave u idućem tjednu, kao i novom terminu za parcijalne ispite biti će naknadno postavljene.

 

doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda - 1. parcijalni ispit 16.11.2021.

Leave review

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Tehnologija ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

 

OBAVIJEST

 

Parcijalni ispit iz gore navedenog kolegija neće biti održan u utorak 16. 11. 2021. zbog izmjena oko izvođenja nastave u sljedećem tjednu. Informacije o načinu provedbe nastave u idućem tjednu, kao i novom terminu za parcijalne ispite biti će naknadno postavljene.


doc. dr. sc. Antun Jozinović

OPŠIRNIJE