Radionica za studente 1. godine diplomskog studija: "Od ideje do inovacije i poduzetništva" i "Poslovna komunikacija i javni nastup"


Dragi studenti,


Pozivamo vas da se pridružite inspirativnoj radionici na temu "Od ideje do inovacije i poduzetništva", koja će se održati 1. prosinca 2023. godine u 9:00 sati. Ova radionica namijenjena je studentima prvog stupnja diplomskog studija, ali otvorena je za sve koji žele sudjelovati u procesu stvaranja i razvoja inovativnih ideja.


Proces poticanja poduzetništva i inovacija obuhvaća niz radionica i predavanja posvećenih razvoju proizvoda. Počet ćemo s idejom i konceptom, proći kroz analizu tržišta, prijavu projekata, sve do plasiranja novih proizvoda na tržište.


Paralelno s radionicom o inovacijama, održavat će se i radionica posvećena "Poslovnoj komunikaciji i javnom nastupu". Cilj ove radionice je unaprijediti kompetencije u području poslovne komunikacije i prezentacije. Kroz praktične vježbe javnih nastupa, studenti će naučiti kako se predstaviti poslovnom svijetu, pravilno odrediti ciljnu publiku te prepoznati i prilagoditi se komunikacijskom okruženju.


Nakon radionica, imat ćemo i vrijeme za zajednički ručak, gdje ćete imati priliku razgovarati i povezati se s ostalim sudionicima.

Pridružite nam se na ovoj edukativnoj avanturi te steknite dragocjena znanja i vještine koje će vam pomoći u vašem budućem profesionalnom putu.


Veselimo se vašem sudjelovanju!