Contact information and activities

Based on the Ordinance on Quality Assurance Organization in Higher Education at the Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, a Quality Improvement Office was established at the Faculty, whose head is Ivana Lauš, B.Sc. The Office is responsible for organising, monitoring, implementing and evaluating all activities related to ensuring and improving the quality at the Faculty of Food Technology in Osijek.


Contact details of the Quality Improvement Office:

Head:

Ivana Lauš, BSc

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

phone: 031/224-383

fax: 031/207-115


All questions, comments or suggestions can be sent to the above contact details.


Activities of the Quality Improvement Office (in Croatian)


Sudjelovanje na konferenciji „DIGITALNA TRANSFORMACIJA I BUDUĆNOST OBRAZOVANJA“  koja se održala 11. 4. 2024. na Sveučilištu Algebra, Zagreb ( https://www.algebra.hr/zavod-za-kvalitetu-obrazovanja/kampanje/digitalna-transformacija-i-buducnost-obrazovanja/predavaci/)


Sudjelovanje na Radionici za visokoškolske nastavnike i program kolegijalno opažanje nastave održanoj 10. 11. 2023. na Fakul. tur. i rur. raz. Požega


Sudjelovanje na edukaciji Nesvjesne pristranosti Povjerenstva za rodnu ravnopravnost UNIOS-a, 15. 3. 2023. ( https://www.unios.hr/gep/)


Sudjelovanje na konferenciji Sve počinje na sveučilištu! Kompetencije budućih nastavnika za obrazovanje budućnosti  održanoj 14. veljače 2023. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu ( https://www.azvo.hr/2023/02/07/dan-kvalitete-ffzg-a-i-konferencija-sve-pocinje-na-sveucilistu/)


Sudjelovanje na konferenciji “OSIGURAVANJE KVALITETE U OBRAZOVANJU” održanoj 19. 1. 2023., Sveučilište Algebra, Zagreb ( https://www.azvo.hr/2023/01/20/odrzana-konferencija-osiguravanje-kvalitete-u-obrazovanju-u-algebri/ https://www.algebra.hr/zavod-za-kvalitetu-obrazovanja/kampanje/osiguravanje-kvalitete-u-obrazovanju/predavaci/#klara)


Sudjelovanje na konferenciji Koliko nas brine akademsko (ne)poštenje studenata? održanoj 25. studenog 2022. u Zagrebu, u organizaciji AZVO-a ( https://www.azvo.hr/2022/11/08/poziv-na-konferenciju-koliko-nas-brine-akademsko-ne-postenje-studenata/)


Sudjelovanje na: Sastanak mreže CroQAnet: Iskustva u unutarnjem vrednovanju sustava osiguravanja kvalitete visokih učilišta 2022. godine - Zagreb - 21.10.2022.


Sudjelovanje na: Sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku - Osijek - 30.9.2022.


Sudjelovanje online u direktnom prijenosu na završnoj konferenciji projekta Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja – SKAZVO, 14. prosinca 2021.


2. sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akademskoj 2020./2021. godini, održana 17. rujna 2021. godine, elektroničkim putem ( http://www.unios.hr/kvaliteta/odluka-vijeca-centra/)


1. sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akademskoj 2020./2021. godini, održana elektroničkim putem, listopad 2020.


2. sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akademskoj 2018./2019. godini, održana elektroničkim putem, kolovoz 2019.


Održana 3. sjednica Vijeća Centra za kvalitetu u akademskoj 2018./2019. godini, 27. rujna 2019. godine u 11 sati


Sudjelovanje na edukaciji „Upravljanje rizicima“ (''Jednodnevnom in house seminaru - RISK MANAGEMENT (Upravljanje rizicima)'') u organizaciji Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, održanoj 17. travnja 2019. godine od 10:00 do 16:00 sati na Rektoratu Sveučilista u Osijeku (Predavaonica broj 2, II. kat)


1. sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akademskoj 2018./2019. godini, 22. veljače 2019.


Peti sastanak Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete (CroQAnet)


Četvrti sastanak Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete (CroQAnet)


2. sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akad. 2017./2018. godini


Treći sastanak Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete (CroQAnet)


Odluka o pokretanju postupka izbora i provedbe postupka prikupljanja prijedloga kandidata za izbor pročelnika Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja


1. sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akad. 2017./2018. godini


Predavanje o funkcionalnosti Bolonjskog sustava


Drugi sastanak Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete (CroQAnet)


Radionica za visokoškolske nastavnike iz kompetencijskog pristupa planiranju studijskih programa


Radionica-Edukacija u području kvalitete


U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje, u ponedjeljak, 6. ožujka 2017. godine u Osijeku je održan sastanak na Rektoratu na kojem je nazočila ravnateljica AZVO-a sa suradnicima te Dekani/ce, Pročelnici/ce i Voditelji/ce Ureda za kvalitetu znanstveno nastavnih i umjetničko nastavnih sastavnica Sveučilišta u Osijeku.


1. sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akad. 2016./2017. godini


U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje, u ponedjeljak, 20. veljače 2017. godine u Zagrebu je održan seminar Provedba Europskih standarda i smjernica za osiguravanje kvalitete (ESG) na hrvatskim visokim učilištima.


U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje, u ponedjeljak, 19. prosinca 2016. godine u Zagrebu je održan prvi sastanak Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete na visokim učilištima u Hrvatskoj (CroQAnet).


Radionica “Primjeri dobre prakse” za osobe odgovorne za poslove osiguravanja kvalitete svih sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održana na Rektoratu 24. svibnja 2016. u organizaciji Centra za kvalitetu


Radionica “Primjeri dobre prakse” za osobe odgovorne za poslove osiguravanja kvalitete svih sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku održana na Rektoratu 18. svibnja 2016. u organizaciji Centra za kvalitetu


1. sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akad. 2015./2016. godini


Radni sastanak voditelja ureda za kvalitetu sa znanstveno/umjetničko-nastavnih sastavnica našega Sveučilišta u Centru za kvalitetu


1. sjednica Vijeća Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u akad. 2014./2015. godini


Konstituirajuća sjednica Vijeća Centra